Во склоп на проектот се отворени профили на двете најпопуларни социјални мрежи.
Може да не заследите на:
Facebook: https://www.facebook.com/sammianatrail
Instagram: https://www.instagram.com/sammianatrail
Се надеваме дека ќе генерираме и споделуваме интересни содржини. Ве очекуваме и таму !